Jakel…Malaysia’s largest textile retailer with the best and most extensive fabrics collections for all your needs since 1985.

Dapatkan promosi Jakel bermula RM11 untuk pembelian item terhad di Jakel sehingga 11.11.2022

Pilihan ekslusif daripada bahan kain premium Jakel.my dan corak desain cantik boleh anda dapatkan hanya dengan membayar harga lebih murah. Borong sekarang juga sempena promosi jakel 11.11.2022!

Para penjawat awam sentiasa nak membuat pilihan terbaik untuk pakaian kerjanya. Begitu juga kepada pemilik bisnes kain dan para ibu. Mahu kelihatan bergaya dengan kualiti kain yang tinggi. Di mana mahu dapatkannya? Di mana lagi kalau bukan di Jakel.

Buat tukang jahit dan penjual baju, peluang keemasan kali ini jika mahu membeli stok kain berkualiti dengan harga yang lebih murah. Berkali-kali restock selalu cepat habis, jangan sampai menyesal lagi karena kehabisan lagi.

Beli Satu Mana Cukup

Ibu-ibu, beli satu mana cukup. Belikan sekali untuk seisi ahli rumah. Bukan sahaja kain nak dibuat baju. Malah, langsir, cadar, kain baju sekolah, kain batik, kain tudung, kain balut sofa pun boleh. Senang semua borong di satu tempat. Jakel lah tempatnya. Call dulu mak-mak di kampung nak tema warna apa untuk raya akan datang ni.

Edisi Terbatas

Istimewa sale kali ini berlangsung sehingga 11.11.2022. Rebut peluang keemasan ini. Boleh shopping sekali nak tempah baju raya sedondon untuk raya akan datang sebelum tailor tutup tempahan.

Ada baju yang memang hanya boleh dijahit dengan waktu yang terbatas sebab proses menjahitnya yang rumit atau sulit untuk mendapatkan jenis kualiti kain yang nak dibuat baju contohnya baju nikah ekslusif. Jakel ada menyediakan tukang jahit profesional yang menyediakan rekaan khas untuk anda. Menjadi satu-satunya atau salah satu yang mengenakan baju dengan desain tertentu pasti membuat anda kelihatan eksklusif dan istimewa. Pasangan kepada baju melayu adalah sampin. Promosi kali ini dengan beli 1 percuma 1. pastinya 1 sampin untuk ayah, 1 sampin untuk si suami tercinta.

promosi jakel

Kami hanya memilih kain-kain dari jenis berkualiti import. Jika nak tahu, produk fesyen baju dan langsir yang ada dijual di pasaran tempatan tentunya datang dari Jakel.

Jangan sampai pandemik membuat produktiviti anda terganggu kerana terbatas. Beli kain berkualiti dari JAKEL. Tidak hanya kelihatan cantik, kain JAKEL terbukti tahan dalam jangka masa panjang kerana dibuat daripada lapisan kain yang tebal dan tak mudah terkoyak. Sekarang masanya untuk memborong sempena promosi Jakel 11.11.2022!

JAKEL, menyediakan semua keperluan untuk seisi ahli keluarga.

JAKEL, belanja lengkap keperluan seragam sekolah anak-anak anda.